Előtte-utána fotók

Régi amalgám tömés cseréje

A bal oldali képen látható a kiindulási állapot, a páciens a 2 régi amalgám tömését szerette volna kicseréltetni esztétikus inlayre.
A jobb oldali fotón pedig a végeredmény látható, az esztétikus, inlayek a helyükre kerültek, a különbség szemmel látható 🙂

A páciens régi tömése kiesett, ezt pótoltuk

A bal oldali fotón látható, hogy a páciens régi tömése kiesett, ennek a helyére szeretett volna egy természetes hatású pótlást
A jobb oldali fotón pedig a megoldás, a hiányt esztétikus inlay-el pótoltuk, ami ezáltal természetes hatást kelt. Páciensünk nagyon elégedett volt a végeredménnyel.

Szintén amalgám tömések cseréje

A bal oldali képen látható két amalgám tömését szerette volna a páciens korszerűbb és szebb megoldásra cserélni
A jobb oldali fotón pedig a kész inlayek láthatóak, melyek valóban visszaadják a fog eredeti formáját.

Máshol készült, csúnya korona cseréje

A felső képen látható, hogy a páciensnek máshol készítettek egy koronát a nagymetsző fogára, amivel ő érthető módon elégedetlen volt. Tőlünk kért segítséget a probléma megoldásában.
Az alsó fotón pedig a már nálunk készült, szín és formavilágban is tökéletesen passzoló korona látható.

Régi felső híd cseréje

A felső képen a kiindulási állapot látható. A páciens a régi, színben egyáltalán nem passzoló felső pótlását szerette volna lecseréltetni.
Az alsó fotón pedig már az általunk készített, természetes hatású felső híd látható. Szinte észre sem venni, hogy a páciensnek pótlása van, annyira élethűre sikerült a végeredmény! 

Kismetsző fog korrekció

A felső képen látható, hogy a páciens jobb oldali kismetsző foga rövidebb, mint az összes többi, ezt szerette volna esztétikai okból korrigáltatni
Az alsó fotón pedig a megoldás: a kismetsző fogra egy élethű koronát készítettünk, így már sokkal esztétikusabb az összkép

Régi felső híd cseréje

A felső képen látható a páciens régi, máshol készült felső hídja, amivel ő teljes mértékben elégedetlen volt. 
Az alsó fotón pedig az általunk készített felső híd. Ez már teljes mértékben megfelel a legmagasabb esztétikai követelményeknek is. A páciens el sem akarta hinni, hogy lehetnek ilyen szép fogai.