Kivehető pótlások

Tör, nyom, rosszul illeszkedik a fogsora?

Már enni és mosolygni sem mer társaságban?

Ha már találkozott ezekkel a problémákkal, mi tudjuk a fájdalommentes megoldást, forduljon hozzánk bizalommal !

Számunkra rendkívül fontos pácienseink elégedettsége, ezért csak kiváló minőségű anyagokkal, a legkorszerűbb technikai háttérrel és tapasztalt fogorvosokkal, fogtechnikusokkal dolgozunk.

 

Miért is fontos ez?

Azért, mert nálunk profi szakemberek kezében van, akik meghallgatják, illetve orvosolják a problémáit. A fogászati rendelő közvetlenül a fogtechnika mellett helyezkedik el, így az Ön egyéni kívánságai könnyen és gyorsan kivitelezhetőek, nem kell ezért külön a város másik felébe mennie a fogtechnikushoz. Ezzel időt spórolunk Önnek!

A prémium minőségű anyagok használatával az általunk készített pótlások tartósak és esztétikailag is jobban megfelelnek az elvárásoknak, hogy Önnek olyan fogpótlása legyen, ami természetes hatást kelt és kényelmes a viselése.

30% kedvezmény!!

Akciónk keretében most 30% kedvezményt adunk a Teljes alsó vagy felső kivethető fogsora árából! 143.400 Ft helyett most csak 100.000 Ft!*

*Az akció nem vonatkozik a fémlemezes fogpótlásokra.

Várjuk szeretettel,
Kérjen időpontot még ma!

A kivehető pótlások különfélék lehetnek:

Teljesen fogatlan állcsontra, a száj anatómiai sajátosságait kihasználva rögzülő fogsor

Egy jól elkészített kivehető fogsor nagyban hozzájárulhat az Ön életminősége javulásához, elkészítése pedig teljesen fájdalommentes!
A rágó képesség visszaállítása az első lépés lehet az egészségének megőrzésének érdekében.
Egy esztétikusan elkészített műfogsor is lehet természetes hatású, ezzel pedig magabiztos mosolyunk kulcsa lehet.
Megfelelő anatómiával rendelkező pácienseknél valóban lehetséges olyan kivehető fogsort készíteni, mint a tv reklámokban, ahol az elégedett páciens boldogan harap az almába és a műfogsora a helyén marad.

 

 


Természetesen, ehhez megfelelően megtartott íny, jó szájhigiénia, illetve szakértelem szükséges és nem utolsó sorban tökéletes együttműködés páciens-fogorvos és fogtechnikus között.Azokban az esetekben ahol ez az anatómiai sajátosságok miatt nem megvalósítható maradéktalanul, attól függően, hogy vannak e még saját fogak, vagy már nincsenek, több megoldás közül is választhatunk.

Ezek a következőek:

Saját fogakhoz, koronához, hídhoz kapcsokkal rögzülő pótlások

Abban az esetben ideális ez a megoldás, ha még vannak saját fogai a páciensnek, mert ezekhez rendkívül jól rögzíthetőek a kivehető protézisek.

Ez megtörténthet drót kapcsok segítségével, ebben az esetben a fogsor alapja műanyag.

A másik lehetőség a fémlemezes protézis. Ennél a megoldásnál a műanyag alapot egy fémlemezzel erősítjük meg, maga a pótlás pedig fém kapcsokkal rögzül a maradandó fogakhoz.
Előnye, hogy ezáltal nagyban növelhető a stabilitás, a protézis könnyebben a helyén marad és a fémlemeznek köszönhetően ritkábban forul elő, hogy eltörik, ha véletlenül leesik tisztítás közben.
Kényelmesebb a viselése is, mert sokkal kissebb méretű, mint a műanyag lemezes kivehető fogsor.

 

Egyetlen hátránya lehet, hogy amennyiben védelem nélkül, a saját foghoz illeszkedik a kapocs, idővel esetleg kárt tehet a fogban.
Hogy ez ne történhessen meg, bizonyos esetekben célszerű a rögzítés terhét viselő fogakra védelem gyanánt, kapocstartó koronát készíteni, ami teljesen megóvja a fogat a további károsodástól.

Hídakhoz rejtett kapcsokkal rögzülő, fémlemezes pótlások. Ezt kombinált munkának nevezzük, mivel a rögzített (híd) és a kivehető (lemezes fogsor) pótlás kombinációja

A rejtett kapcsok, illetve elhorgonyzások a külső szemlélő számára láthatatlanul kapcsolják össze a kivehető fogpótlást a rögzített pótlással, a híddal.

Ennek a megoldásnak számos további előnye van az egyáltalán nem elhanyagolható esztétikai előnyök mellett. Többek között az is, hogy sokkal nagyobb stabilitást biztosít,valamint az idővel elhasználódó rögzítő elemek néhány perc alatt kicserélhetőek, csere után pedig viselőjük úgy érzi, protézise olyan stabil lett, mintha új fogpótlást kapott volna.

A fogászatunkon készülő fogpótlásokhoz ezek a speciális rögzítők nagyon sok félék lehetnek, ezért a pácienseink mindig személyre szabott megoldásokat kapnak, amik minden igényt kielégítenek. A rögzítéseket mindig a saját anatómiai viszonyaiknak megfelelően választjuk ki, és rögzítés erősségét a páciens kérései alapján határozzuk meg, ezáltal növelve a komfortérzetet.  Ez egy rendkívül kényelmes és megbízható megoldás, mely időtálló és a lehető legtermészetesebb megjelenést kölcsönzi viselőjének.

Implantátumokra rögzülö kivehető pótlások

HAMAROSAN RENDELŐNKBEN IS ELÉRHETŐ!

Mi az előnye a kivehető pótlásoknak?

  • Használatával újra magabiztosan mosolyoghat, étkezhet, nem kell takargatnia a száját
  •  Kitölti a foghiányt, ennek következtében kisimulnak a ráncok, az arc fiatalabb hatást kelt
  • Megszűnik a beszédhiba, újra könnyen artikulál
  • A minőségi fogsor természetesnek hat
Úgy gondolja, hogy az Ön számára a kivehető fogpótlás lenne a legideálisabb megoldás?
Jöjjön el állapotfelmérésünkre, ahol szakértő fogorvosaink segítenek a döntésben!

Esetleg egyéb kezelésre is szüksége lenne? Tekintse meg árlistánkat!