Rendelőnkről

Fogászatunk 2018-ban elnyerte a fogyasztói vélemény tanúsítványt. Ezt csak azok a vállalkozások kaphatják meg, akiknél a kutatást végző algoritmus nem talált negatív véleményt az interneten.

Az általunk készített pótlásokra egyedülállóan 2 ÉV GARANCIÁT biztosítunk!

Ismerje meg fogászatunkat

Fogászati rendelőnk Budapest központi részén, a Keleti pályaudvar közelében található. Tömegközlekedéssel igen jól megközelíthető, hiszen alig 2 perc sétára van a 2-es és a 4-es metrómegállótól, illetve kiválóan elérhető busszal és trolival is. Autóval a parkolási lehetőség közvetlenül a rendelő előtti utcarészen ingyenes, valamint a közeli utcákban ( például Garay utca, Péterfy utca illetve a felüljáró alatti részen fizetős parkolásra van lehetőség) Fogászatunk modern berendezésű, korszerű gépekkel és tapaszalt orvosokkal, valamint saját fogtechnikával várja pácienseit.

Fogorvosaink

Dr. Kispál Arlett

Fogorvosi diplomámat 1980-ban szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Pályám első 25 évét az egyetem Fogpótlástani Klinikájának oktatójaként töltöttem, majd különböző magánklinikákon dolgoztam.

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a fogkezelések minél kevesebb fájdalommal járjanak, törekszem a fogorvostól való félelem, szorongás oldására.

Legnagyobb tapasztalatom a fogpótlások területén van, legyen a hiány egy kicsi lyuktól kezdődően akár az összes fogat érintő hiány, mindenre profi megoldást tudok.