Akciós cirkónium pótlás!

Most kedvezményt biztosítunk a cirkónium koronák, illetve hidak árából

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A CIRKÓNIUM PÓTLÁSNAK?

 

  • Esztétikus, mert színe a saját fogéval megegyező, fémes árnyalatok nélkül
  •  Természetes hatást kelt
  • Rendkívül tartós és időtálló
  • Teljesen fémmentes, ezért fémérzékenyek számára is ideális választás
  • A legmodernebb CAD-CAM technológiával készül, ezért nagyon pontos
  • Most akciósan 85.000 Ft helyett, CSAK 65.000 Ft / fog* 

*Az akció a cirkónium koronákra és hidakra vonatkozik, személyenként egyszer vehető igénybe és más akciókkal nem összevonható! 

Ők már jártak nálunk és újra magabiztosan mosolyognak:

“Visszatérő” páciens vagyok ezen a fogászaton. A kezelésekkel és a fogpótlások minőségével több, mint meg vagyok elégedve.
Ajánlom a Dent Art Fogászatot rokonaimnak, barátaimnak és mindenkinek, aki kellemes környezetben, fájdalommentes kezelésben szeretne részesülni.

Tabányi Mihályné

Nagyon rugalmas és gyors fogászati kezelésben volt részem.
Évek óta nem voltam fogászaton, de a Dent Art-nál úgy jártam, mintha minden nap ide látogatnék. A kollégák kedvesek, megnyugtatóak és mindenek előtt igazán értenek ahhoz, amit csinálnak.
Úgy érzem, itt senkinek nem kell tartania a kezeléstől, a fogászatot érő negatív sztereotípiák ellenpéldája.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Huntik-Tarcsai Lívia

Bővebben a cirkónium pótlásról:

Fogászati rendelőnkben törekszünk a legjobb minőségű megoldásokra, így a nálunk kapható cirkónium koronák és hidak váza a legmodernebb technologiávalCAD/CAM számítógépes szkenneléses technikával készül. Ez azt jelenti, hogy a páciens előkészített fogairól a fogorvos vesz egy lenyomatot, amely alapján mintát készítenek a fogtechnikai laborban.  Ezt a mintát egy szkenerrel letapogatják, ezáltal az adatokat rögzítik a számítógépen. Ezután a számítógép egy CAD/CAM gép segítségével egy cirkónium tömbből kifaragja a fogpótlás vázát, amelyre később a porcelán leplezés kerül.

Ezen modern megoldás segítségével a koronák és hidak tökéletesen pontosan zárnak és illeszkednek, illetve esztétikusabbak is, mint a fém koronák, mivel színük jobban hasonlít az eredeti fog színéhez.

Mivel nem tartalmaznak fémet, a fémallergiásoknak is ideális megoldást jelentenek! 🙂

JELENTKEZZEN BE hozzánk a Budapest központi részén, a Keleti pályaudvarnál található Dent Art Fogászatra, ahol modern berendezésű, korszerű gépekkel és tapaszalt orvosokkal várjuk majd kezelésre.

Ha azért halogatta a fogászati beavatkozást, mert kissé tart tőle – mi törekszünk arra, hogy oldjuk a fogorvostól való szorongást és nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a kezelések a lehető legkevesebb fájdalommal járjanak.

Fogászatunk 2018-ban elnyerte a fogyasztói vélemény tanúsítványt. Ezt csak azok a vállalkozások kaphatják meg, akiknél a kutatást végző algoritmus nem talált negatív véleményt az interneten.

Az általunk készített pótlásokra egyedülállóan 2 ÉV GARANCIÁT biztosítunk!